Fjernvarmen på vej til flere i Padborg og Kruså
Vi har gennem en længere periode arbejdet på en samlet plan for at rulle mere fjernvarme ud i Padborg og Kruså. Planerne er nu så langt, at projektforslaget ligger til godkendelse ved kommunen. Vi forventer en godkendelse i slutningen af juni.
Når den kommunale godkendelse er på plads, er det helt op til borgerne, om fjernvarmenettet skal udvides. Når 50 procent af husstandene i områderne har sagt ja tak, balancerer økonomien, og vi kan sætte gang i projektet. Udvidelsen vil i øvrigt være et plus for samtlige fjernvarmekunder, fordi der bliver flere skuldre til at bære de fælles udgifter.
Padborg Fjernvarme kontakter de berørte husstande med yderligere information efter sommerferien. Hvis alt går efter planen, kan de første nye forbrugere bliver tilsluttet i begyndelsen af 2023.
Er Kollund og Kollund Østerskov interesseret i fjernvarme?
I forlængelse af den plan vi har lagt for Padborg og Kruså, vil vi undersøge om der er interesse for at udvide fjernvarmenettet yderligere til Kollund og Kollund Østerskov. Før vi går i gang med at bruge ressourcer på projektet, har vi brug for at vide, at mindst 50% i området er interesseret i at få fjernvarme.
Følg vores Facebook side, så får du besked, når vi åbner op for tilkendegivelsen.